10 Randome fakta om meg !

Hei Hei ! :)

1, Jeg er nesten alltid glad, smiler nesten hele tiden og orker ikke negative om kjedelige mennesker som er flau hele tiden. Jeg får ofte andre til og le !

2. Jeg er gal. Haha, jeg er faktisk det på en posetiv måte ( synes jeg daa :s ) Jeg gjør mange rare ting, og bryr meg ikke om hva andre mener hvis jeg ikke bryr meg om personen som sier det

3. Jeg er ikke alltid like alvorlig. Hvis jeg er veldig glad synes jeg det er vankelig og konsentrere meg uten og få lættis. Jeg smiler mesteparten av døynet.

4. Jeg er posetiv til alt. Jeg er alltid så posetiv som mulig, og hjelper andre med og tenke på morsome og fine ting hvis de er deppa !

5. Man kan stole 100 % på meg. Noen sier at man ikke kan stole på meg, og at jeg sier andres hemmligheter ! Det er ikke sant, hvis noen sier at jeg ikke skal  si det til noen gjør jeg ikke det.

6. Jeg er ikke redd for folk ! Jeg er ikke redd for og gå forbi ungdommer ( eksempel ), jeg er ikke redd for og si meningen min, og jeg er ikke redd for gutter som liksom er skumle på en måte ! De er ikke så tøffe som de tror, de har det mest i kjeften og det kan jeg også ha vis det skal være sånn ! Jeg beskytter alltid vennene mine og de som betyr noe for meg

7. Jeg er ikke lærerens favoritt alltid ! Hvis jeg synes noe er kjedelig på skolen, gjør jeg ting for og så det morsomere ! Som og tenge ransome ting på arket O.l. Men merkelig nok er jeg visst ganske smart :S JEg spør alltid hvis jeg lurer på noe ! Og hvis jeg ikke kjønner noe, spør jeg til læreren blir gal og jeg slipper og gjøre det ! Haha...

8. Jeg er slurvete ! Jeg gjør lekser slurvete osv.. Men skal prøve og skjerpe meg litt da...

9. Jeg er en gal Belieber ! Jeg snakker om Justin Bieber hele dagen, og vis noen sier noe stykt om han driter jeg i det eller mot sier det ! Jeg blir aldri lei av og fortelle hvor fantastisk han er og jeg bruker fra 1-7 timer hver dag på og finne nye fakta osv.. 

10.Jeg er aldri stille. Jeg finner alltid noe og snakke om. Det er ikke like populært i klasse rommet men men.... - Snakkes !

- Hvis du kjenner meg, hva liker du best med meg ? <33 

- Hvis du ikke kjenner meg, tror du vi kunne vært venner ? <33 

Én kommentar

Mallel x.X

21.aug.2011 kl.12:49

togbaneeeeeeeee

Skriv en ny kommentar

Ariana Hammer

Ariana Hammer

16, Hamar

Hei ! Velkommen til min blogg ! Jeg er Ariana og jeg blogger om livet mitt !+ Håper du liker det du leser ! Kommerterer alltid tilbake <3 leser denne bloggen NÅ

http://lono99.blogg.no/ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits