Isma Brown min gamle danselærer !

Hei :( Er egentlig veldig lei meg !

Han døde i går på Utøya, han ble skutt ! Han fortjente ikke det, han var så morsom, snill og flink ! Selv om jeg ikke kjente han så godt, kommer jeg til og savne han faktisk ! RIP ! Kan ikke tro at han ble faktisk SKUTT ! Med en fuckings pistol ! Det er så urretferdig ! Du døde på en fæl måte, tenk at du døde fordi du ble skutt uskyldig ! Jeg har så lyst på og ødlegge hodet til han fyren som jeg ikke husker hva heter ! Isma ver også en belieber, vi svaner deg i familien ! I gruppern Vi støtter Justin Bieber og på twitter snakker vi mye om deg ! Håper Justin ser det ! Du var en fantastisk Belieber og menneske !

 

Noen har laget en video til han, veldig snilt gjort !

Tenker mye på deg Isma og alle de andre som døde under et hellvete på Utøya ! RIP

Kjønner ikke at jeg har så mange tårer, jeg har gråtet i nesten hele dag ! Tenker på at det kan bli krig i Norge, jeg vet ikke hva som her skjedd med tante. Jeg gråt også gledestårer fordi Justin (bieber) tenker på oss, og gjør det han kan for og hjelpe oss ! Love u ! 

Bilder fra Google !

RIP Isma og de 84 andre som døde i går på Utøya !

Én kommentar

Zaneu

07.aug.2011 kl.23:34

trist R.I.P <3

Skriv en ny kommentar

Ariana Hammer

Ariana Hammer

16, Hamar

Hei ! Velkommen til min blogg ! Jeg er Ariana og jeg blogger om livet mitt !+ Håper du liker det du leser ! Kommerterer alltid tilbake <3 leser denne bloggen NÅ

http://lono99.blogg.no/ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits