Musikk Tips !

Hei sann ! Har ikke noe og blogge om så jeg legger inn noen musikk tips !

Det er denne :

 

Jeg elsker den sangen, fordi den handler om at man ikke skal stoppe selv om man møter motsand. Og samme hvor kjent eller rik du er vil det alltid være noen som ikke liker deg !

 

Jeg synes denne sangen er så fiiin <33 Vet ikke hvorfor, man den er en av mine favoritter. Det er kjeempe bra <33

 

Denne synes jeg også er veldig bra ! Jeg har den på hjernen heele tiden ! :)

 Dette er også en av de jeg hører mye på !

 

Også min favoritt ! Never Say Never ! Elsker virkelig denne ! Jeg hører på den når jeg er litt lei meg, og jeg begynner og smile. Den har lært meg og sldri gi opp drømmene sine ! Anbefaler også virkelig filmen !

 

Du burde virkelig se denne filmen ! Du blir nesten garantert fan, han fikk mange nye beliebere etter de så filmen. Det er virkelig den beste filmen EVER ! Ikke bare fordi den er om Justin, men også fordi den beviser at han ikke er en dritt, at han er et fantastisk menneske som bryr seg om andre.

 Også til sist PRAY ! Den er kjeempe fin, jeg får litt tårer i øynene av teksten ! Der kan du se at han bryr seg og gjør det han kan for at værden skal bli et bedere sted ! Han er ikke en Drittunge eller homo er 51 år som haterne sier ! De vet ikke hva de snakker om !

-  Snakkes ! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ariana Hammer

Ariana Hammer

16, Hamar

Hei ! Velkommen til min blogg ! Jeg er Ariana og jeg blogger om livet mitt !+ Håper du liker det du leser ! Kommerterer alltid tilbake <3 leser denne bloggen NÅ

http://lono99.blogg.no/ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits